3 plannen om tot een gezamenlijk plan te komen

hier lekker overzichtelijk naast elkaar

3 zichtbare gezamenlijke plannen samenwerken medezeggenschap

Als ik samen nieuwe plannen visualiseer & het concept help ontwikkelen, dan vind ik het fijn om ook eens plannen, die al bestaan, naast elkaar te zien. Het is daarbij fijn om lekker breed te kijken, voor extra inspiratie en verrassende oplossingen.

Bijvoorbeeld; hoe organiseer je medezeggenschap op een aansprekende manier, binnen een organisatie. Of hoe geef je vorm aan de participatie van belanghebbenden (de omgevingswet)
kijk eventueel voor meer over andere vormen van medezeggenschap op mijn eerdere blog ~>

~

Het is prettig om met woord èn beeld te werken. Dit is een voorbeeld van een visuele weergave van 3 verschillende basisconcepten, de kern van het idee.

kijk eventueel voor tot de kern~ visuals van Pen Papier Plan verder ~>

~

Je kunt deze Do It Yourself- visuals eenvoudig downloaden en plakken in je visuele communicatie: mails, verslagen rapporten, intranet, etc. Je kunt eventueel ook het gehele vel uitprinten op A3. De tekst die je hier ziet, is enkel een probeer. Je kan dan bijvoorbeeld in kleine groepjes je eigen bevindingen erbij schrijven en deze later visueel aan elkaar presenteren, door ze aan de muur te hangen.

klik en vind deze of andere gratis Do It Yourself visuals ~>

~

Plannen om tot gezamenlijkheid te komen, worden en blijven gezamenlijke plannen, als iedereen blijvend betrokken wordt op een manier die aansluit bij de ontwikkelingen in en buiten de groep zelf. Bevindingen letterlijk zichtbaar maken aan elkaar, helpt ~

> nog andere vragen?
neem vrijblijvend contact op

kl hand pen1 uitgeknipt Iphone achtergr leegkopie

penpapierplan@icloud.com
HΔME


Geef een reactie