Jaarverslag… komt eraan hoor~

connect & download de gratis DoItYourself visual

2022 is al voorbij, maar er moet nog een jaarverslag komen…

~

Mocht de taak hiervoor bij jou liggen,

voelt dit voor jou als een verplichting?

Mocht er binnenkort een jaarverslag langskomen,

eerlijk, lees jij het jaarverslag echt?

~

Laat ik ook eerlijk zijn, en dan echt. Ik voel me echt stukken beter als ik me niet bezig hoef te houden met dingen die allang geweest zijn. Ik wil bezig zijn met dingen, waar ik nu van aan ga~

Maar daar heb ik dus wat op gevonden, Yeah!

Woorden blijven nog steeds perfect hoor om zaken goed van elkaar te kunnen onderscheiden en ze zorgen ervoor dat er in je communicatie naar anderen toe geen ruis ontstaat. Maar als je nu ook nog beelden toevoegt aan je woorden dan geeft dat letterlijk inzicht & overzicht. Voor jezelf, maar dus ook voor de ander, waarvoor je rapport bedoeld is. Het algemene beeld van wat je wil vertellen is direct duidelijk. Je woorden erbij geven houvast voor de verder uitwerking. Op het moment dat dat nodig is, via beeld zijn ze snel teruggevonden ~

Maar nu heb je dus nog stéeds dat visuele jaarplan te maken en hoe verbeeld je zoiets ..?

DoItYourself

Verbeelding is ook niet iets wat je pas achteraf pas doet. Je harkt alles wat je in je verslag wil bij elkaar. Daarna kan je beelden gebruiken, die alle items vertegenwoordigen en ga je structuur aanbrengen. Op een (groot) blad of in je computer (wel even uitprinten). Dit hang je zichtbaar bij je bureau. Daarna ga je afwisselend schrijven en je visuele overzicht bijwerken. Je zal zien dat je veel meer gefocust blijft en niet blijft afdwalen in je woordkeuze en zo het overzicht uit het oog verliest. Daarna plak je je visuals bij je tekst en gebruik je het visuele overzicht als voorkant. Jij kan veel lekkerder aan je jaarverslag werken en de mensen die jouw verslag straks ontvangen gaan ook echt iets met jouw werk doen.

Vergeet niet dat de doelen die het afgelopen jaar behaald zijn, goed zijn om te vieren, dit geeft vertrouwen en zin in een gezamenlijke toekomst

Iets om nu van aan te gaan dus ~

gratis DIY visuals jaarplan
connect & download de DoItYourself visuals

~

DoItTogether

Lets work together met Pen Papier Plan! Je kan je concept voor je visuele jaarverslag samen met mij ontwikkelen. Stuur alles wat je bij elkaar verzameld hebt op naar mij en ik maak er een pakkend conceptbeeld van. Dit helpt jou bij het schrijven van je tekst. Samen komen we tot een definitief beeld & tekst. ~ meer over voor wie ik werk & hoe ik werk >

klik & zie hoe je de tekst kan verwerken in een digitaal jaarverslag

~

Ben je aan de slag gegaan en of heb je input of feedback? Laat je reactie achter of stuur me een DM. Jouw reactie helpt mij met Pen Papier Plan om het aanbod blijvend te verbeteren. DoItTogether~

~

nog andere vragen?
neem dan vrijblijvend contact op
penpapierplan@icloud.com
HΔME

Geef een reactie