Plan om voor jezelf te beginnen, waar begin je?

~

klik hier voor een animatie over hoe de DIY poster te gebruiken

~

op papier

~

en dan niet alleen met woorden, maar ook met beelden.

Ik schrijf zelf als ondernemer heel graag. Het helpt me vaak om te ontdekken wat allemaal niet bij mijn plan hoort en uiteindelijk wat er dus wel bij hoort.

Woorden helpen je definiëren en helpen je straks in je communicatie naar de ander om van jouw plan een begrip te maken en de ander te overtuigen.

Voor de conceptontwikkeling en het overzicht van mijn plan heb ik niet genoeg aan enkel woorden. Beelden helpen ook om te begrijpen wat er wel en niet bij hoort in de zin dat de onderlinge relatie tussen de onderdelen letterlijk zichtbaar wordt. Maar beelden helpen mij om ook een letterlijk toekomstbeeld van mijn plan te schetsen. Dit geeft ruimte aan & focus op de juiste dingen

Met beeld bestaat je doel eigenlijk al in het hier & nu . En niet alleen voor jou, ook in je visuele communicatie naar de mensen waarmee je gaat samenwerken. (zie eventueel de boeken Stephen Covey: begin met het einde voor ogen, Eckhart Tolle de kracht van het nu)

Je plan wordt meer een gezamenlijk plan waar iedereen letterlijk hetzelfde beeld voor ogen heeft.

Mijn missie met Pen Papier Plan is om mensen met mooie plannen zoals jij, letterlijk beelden te geven, zodat je de verbeeldingskracht die je al in je hebt, ook visueel kan uiten. Voor jezelf voor meer inzicht en voor de ander voor meer overzicht over je mooie plan.

DoItYourself

Je kunt de kale DIY poster downloaden en op A3 printen. Ik adviseer je om 4 printjes te maken op A3, zodat je een A1 formaat kan samenstellen. Als dit niet lukt kan het ook op 4x A4, dat heeft ook al lekker veel ruimte. Immers je hebt hiermee een “every day reminder in the face” zichtbaar op je werkplek hangen. Je kan hier al je nieuwe ingevingen op kwijt en de ruimte geven die het nodig heeft op het moment dat dit deze ruimte nodig heeft zonder focus op je einddoel van je ondernemingsplan te verliezen.

Je kan klikken op de verschillende onderdelen in de PDF, zodat je ook de producten, diensten en de doelgroep hebt en deze op de plek kan plakken die klopt bij jouw ondernemingsplan, Yeah~

~ Wil je gebruik maken van andere DoItYourself visuals van Pen Papier Plan? Neus dan ook nog even lekker tussen de andere visuals >

DoItTogether

Kom je er zelf toch nog niet helemaal uit? Logisch! Misschien heb je nog nooit eerder een eigen plan gevisualiseerd. Het goede nieuws is, iedereen kan dit leren. Ik heb de ervaring en help je graag ~

~ Om een keus te maken, kijk alvast verder hoe ik met jou kan werken om jouw ondernemingsplan zichtbaar te maken voor jou en de mensen waarmee en waarvoor je gaat werken >

Ben je lekker aan de slag gegaan met de Pen Papier Plan DoItYourself poster en visuals en heb je input of feedback. Laat je reactie achter of stuur mij een DM. Jouw input & feedback helpt mij om het aanbod van Pen Papier Plan bijvend te verbeteren.

Let’ s DoItTogether ~

~

nog andere vragen?
neem dan vrijblijvend contact op
penpapierplan@icloud.com
HOME

Geef een reactie