Yeah!

~

Hans van Rakt heeft het prachtige plan opgevat om van 15 mei t/m 15 juni 2023 door Nederland te fietsen en onder de bewoners op zoek te gaan naar oplossingen voor onze maatschappelijke en ecologische problemen!

Dit alles om samen te werken aan een gezamenlijk plan NL waar we trots op kunnen zijn.

Ik ben super benieuwd wat er allemaal voor moois naar boven komt en hoe dit zou kunnen meedraaien in een toekomstplan om blij van te worden.

Al mijmerend stel ik me voor dat er onschatbare waarde onder ons beschikbaar is die nu verborgen blijft. Ik vraag me af of waarde altijd in geld, punten etc. uit te drukken is en of dit eigenlijk wel nodig is om toch uit te kunnen wisselen tussen de verschillende “waardesystemen”. En of je, als je hierop zou voortborduren, zou kunnen uitkomen op meer gelijkwaardigheid; geven & nemen veel meer in beweging, maar misschien ook wel meer in balans.

~ klik hier naar de link van Hans van Rakt als je zelf iets wil bijdragen > https://businesshippie.club/utopia-challenge-on-tour/

~ klik hier als je de Pen Papier Plan DIY visuals voor max een tientje, wilt downloaden voor een plan waaraan jij nu werkt en dat wellicht op een eigen mooie manier bijdraagt >

Met Pen Papier Plan teken ik transitieplannen, organisatiebreed en breder. Als de verbeeldingskracht van alle betrokkenen letterlijk zichtbaar wordt, wordt elk (toekomst)perspectief beschikbaar om mee samen te werken aan een breed gedragen transitieplan. Anders dan woorden, die fantastisch helpen in het proces om ieders standpunt voor zich, stevig uit te drukken, helpt beeld bij het krijgen van inzicht, overzicht en het letterlijk zien van de overeenkomsten tussen al die standpunten. Met Pen Papier Plan ontwikkel ik samen het concept, visualiseer het plan, stel voor een overzichtelijk bedrag DoItYourself visuals & DoItTogether posters voor aan de muur beschikbaar en inspireer met visualisaties van transitieplannen.

~

heb je nog andere vragen?

neem vrijblijvend contact op

penpapierplan@icloud.com
HΔME

Geef een reactie