Jouw loopbaan, heb jij een plan?

~

Ken je dat? Soms kom je mensen tegen, die weten precies waar ze heen willen in hun werkende leven en welke keuzes daarvoor nodig zijn. Ik ben dan altijd diep onder de indruk, want eerlijk, ik heb dat niet hoor! Weten wat je wil is een ding, los van verwachtingen, inclusief die van jezelf. En daarna gebeurt er gewoon zoveel onderweg, dat je gemakkelijk vergeet waar dit ook weer allemaal om te doen was. Vooral als het ff tegen zit. Of als een kans zich (lijkt) voor (te) doet/ doen…

En dit is de tijd dat we trouwens vaak aan jongvolwassenen, die hun diploma op zak hebben, vragen wat hun plannen eigenlijk zijn. We zijn natuurlijk razend benieuwd! Dat is erg aardig. Gek genoeg vraagt onze vraag vaak om een stevig antwoord. Sommige antwoorden vinden we goed, andere minder, sommige ideeën vinden we erg onrealistisch, want ja wij kunnen het weten haha ~

Eerlijk?

Ik vraag me af waarom ik als (uiteindelijk:) “visualizer conceptontwikkelaar transitieplannen”, eigenlijk nooit míjn conceptplan heb gevisualiseerd toen ik 18 was, want hoe voor de hand liggend was dat geweest? En hoeveel had me dit wel niet op kunnen leveren? Nouja beter laat dan nooit enne wie weet is het ook wat voor jou ~

~

Heb jij misschien nog een stukje (digitale) muur beschikbaar?

In principe kan je elk transitieplan starten met een leeg vel op de grond en nog liever aan de muur. En eerlijk, dat zal je uiteindelijk het meeste letterlijk inzicht en overzicht brengen. Hier zal je waarschijnlijk wel je talent voor moeten ontwikkelen en weer eerlijk, niet iedereen heeft dit talent van nature. En waarom zou dat ook moeten? Let’ s DoItTogether met Pen Papier Plan ~ Want in plaats hiervan, kun je er ook voor kiezen om je te focussen op jouw authentieke talenten die gemakkelijker beschikbaar zijn voor jou en kun je gebruik maken van de downloadable templates van Pen Papier Plan voor slechts een tientje max. Je kunt lekker aan de slag; digitaal, bij voorbeeld gewoon in Word, je werkt met een achtergrond van het grote plan en vult in met de losse visuals die op jouw transitieplan van toepassing zijn. Als je jouw plan op je desktop zet, elke dag ziet en af en toe bijwerkt, dan zal je zien dat dat je niet alleen scherp houdt, maar dat het je ook helpt om het concept van je plan te ontwikkelen en er dus achter te komen wat je daadwerkelijk wil en waarom! Maar je kunt ook lekker fysiek aan de slag; printen, knippen, opprikken/ magneetkleven/ plakken.

Een “every day reminder in the face” op jouw speciale plekje aan de muur doet waarschijnlijk nog meer. Je projecteert jouw beeld van jouw toekomstplan letterlijk op de muur. Hiermee bestaat jouw toekomst al in het hier & nu. Yeah ~

~ klik en kijk verder bij de webshop van Pen Papier Plan met downloadable posters +losse visuals >

Als je gebruik wilt maken van mijn expertise in visueel conceptontwikkelen en visualisatie van je transitieplan, dan kan dat ook! Leuk ~

~ klik en kijk verder voor begeleiding bij visueel conceptontwikkelen en visualiseren transitieplannen >

~

> nog vragen?
neem vrijblijvend contact op
kl hand pen1 uitgeknipt Iphone achtergr leegkopie

penpapierplan@icloud.com

HΔME

Geef een reactie