Visualiseer eenvoudig het plan zelf

~

GRATIS

jouw rol & expertise:

bestuurder, beleidsmaker- medewerker, programmamanager, projectcoördinator- ondersteuner, organisatieadviseur, voorzitter, ambtelijk secretaris, directiesecretaresse, notulist

waar je aan werkt:

jaarverslag, jaarplan, updates plan, OR nieuwsbrief, nieuwe medezeggenschap, programma, projectplan, beleidsplan, rapport, toekomstscenario, (energie) transitieplan

~

… je bent zinnig werk aan het doen voor de organisatie. In het plan komt veel samen. Allemaal zaken waar collega’ s straks mee te maken gaan krijgen. Je beseft heel goed, dat er dagelijks al heel veel informatie op hen afkomt. Je hoopt maar niet dat jouw stuk, in een la verdwijnt, waar het niet of nauwelijks meer uitkomt … want dit is een goed plan!

laat jouw geschreven tekst daarom letterlijk beter

in het oog springen

… jouw kracht en expertise zit in het nauwgezet beschrijven van het plan. Dit is essentieel en neemt verwarring tijdens het proces weg. Maar eerlijk is eerlijk, grote lappen tekst worden vaak slecht gelezen… tenzij… je ze vergezelt van visuals. Eenvoudige tekeningen maken mensen blij en helpen ze door de tekst.

en jouw stuk krijgt de aandacht die het nodig heeft ~>

daarbij maak je het je collega’ s gemakkelijker om jouw plan er weer even bij te pakken, als ze jouw plan aan het uitvoeren zijn en even iets willen nalezen. Ze bladeren of scrollen eenvoudig door de tekst, hun oog valt al snel op de visual met de daarbij behorende tekst, die ze nodig hebben.

Deze visuals zijn gratis. Ze verbeelden een aantal basisonderwerpen die in veel plannen voorkomen. Je kunt origineel voor de dag komen. De tekeningetjes zijn zwart- wit en uitgeknipt, PNG. In Word of Powerpoint, kun je de visuals heel eenvoudig over vrije kleurvormen zetten, passend bij de huisstijl. zie voorbeeld.

Kies hieronder jouw gratis visuals, click erop en ga verder naar downloaden ~>

gratis DIY visuals OR nieuwsbrief
sign up & download

… Succes!

~

Zo heb jij straks, met weinig moeite en zonder kosten, een plan waar je mee voor de dag kan komen, dat gelezen wordt èn dat gebruikt wordt bij het uitvoeren van het plan.


~

of click hier voor regelmatige input via de mail

> wil je toch liever een eigen unieke visual?

> nog andere vragen?
neem vrijblijvend contact op

kl hand pen1 uitgeknipt Iphone achtergr leegkopie

penpapierplan@icloud.com
HΔME


Geef een reactie