Héloïse Della Vedova

van Pen Papier Plan

“Ik ben als conceptueel beeldend kunstenaar begonnen.

Zo heb ik het creatieve proces leren kennen; van idee, naar plan, naar werkelijkheid: conceptontwikkeling. Dit is een onbekende weg, waarin ik je bij dwaling, die nodig is om tot nieuwe inzichten te komen, weer terug kan leiden naar de essentie van je plan.

Ook ken ik de kracht van beeld en verbeelding. Herkenning en betekenis brengt de nodige gezamenlijkheid en synergie. Inzicht en overzicht geeft mensen de gelegenheid, om het waarom waarheen van het plan, open te ontvangen en te onthouden.

Visuele communicatie over de voortgang van het plan blijft de verbeelding aanspreken en motiveert de betrokkenen om letterlijk, zichtbare, positieve bijdragen te leveren.

Ik heb projectmanagement gedaan en scan gemakkelijk door jouw geschreven programma of tekst en zet dat dan om naar een kernachtig beeld. Ik heb Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gedaan en kan jouw plan goed linken aan de transitie, waar we momenteel middenin zitten ~

En dat brengt me bij mijn missie met Pen Papier Plan:

Samenwerken aan een gezamenlijk toekomstperspectief. Door het gebruik van pen en papier, om tot een plan en een nieuwe werkelijkheid te komen. Vanuit de visie, dat als het perspectief van alle betrokkenen meegenomen wordt, er een gezamenlijk perspectief ontstaat. Als verbeelding omgezet wordt naar letterlijk beeld, elk perspectief beschikbaar wordt om mee samen te werken. Ik ontwikkel samen met jou het concept, visualiseer het plan, biedt visuals aan voor een overzichtelijk bedrag en inspireer met visualisaties van transitieplannen, om aan dit proces bij te dragen ~ “

nog andere vragen?
neem dan vrijblijvend contact op
penpapierplan@icloud.com
HΔME

Geef een reactie