Welkom bij Pen Papier Plan & VerhalenVangers.
Hoe gaaf is het om jouw verhaal op te schrijven! Maar blijven jouw plannen nog altijd vaag?Dat is op zich niet zo vreemd, want hiermee heb je direct het moeilijkste stuk uit jouw schrijfproces te pakken. Jouw verhaal is de moeite waard, anders zou je de drijfveer niet hebben om het te willen vertellen. Schrijven kan je al, anders zou je een andere uitingsvorm kiezen voor jouw verhaal. De vraag is nu alleen hoeveel energie en frustratie je nog wil stoppen in deze eerste stap. Neem je het risico dat je uiteindelijk definitief afhaakt?  Of spaar jij jouw energie voor de volgende stap in jouw schrijfproces. Wij helpen jou om jouw plannen concreet te maken.

Soms is een combinatie van een Mindmapsessie en begeleiding tijdens jouw schrijfproces een gouden combinatie voor jou.

In overleg met jou kijken wij samen wat jou het dichtst brengt bij jouw droom jouw boek!


 

  • Heloise vind ik absoluut van toegevoegde waarde. Verrassend hoe zij een verhaal visueel zo snel neer zet. Haar tekeningen kunnen een vastgeroest beeld in je hoofd van je verhaal ineens een veel luchterige kijk geven waardoor het schrijfproces weer op gang komt. Echt een top!
  • Ik heb heel veel aan de tekeningen, als het echt een boek wordt, zal ik graag toestemming hebben van Héloïse om delen ervan te gebruiken.

check de agenda

> vragen?
pakuwpen@xs4all.nl

HΔME