Waarom een visueel boekenblog

& club?

Zoals ik het zie; mensen ZIJN Pen Papier Plan *~>

Het fascineert mij dat mensen in staat zijn om dingen voor zich te zien, die nog niet bestaan. Dat mensen hier continu mee bezig zijn, van het mee helpen bakken van een taart, tot het maken van een toekomstplan voor Europa. Dat een goed (of slecht) plan een nieuwe werkelijkheid kan worden. & dat er heel veel ongeschreven plannen lijken te bestaan, volgens welke wij leven, waardoor goede, nieuw bedachte plannen, soms helemaal niet willen lukken.

Hoe zit dat? dat vraag ik me af en dáár wil ik meer van weten. JIJ OOK?*~>

Mijn missie met Pen Papier Plan is om die creatieve gedachten, woorden te geven en om die geschreven woorden in plannen, beelden te geven. Voor letterlijk meer inzicht, overzicht & zicht op een gezamenlijk plan. Dit alles voor een toekomst(plan) waar ik blij van wordt 🙂

Zelf lees ik daarom veel en haal veel inzichten uit boeken, die mijn werk met Pen Papier Plan helpen. Deze inzichten wil ik heel graag visueel met je delen, omdat ik denk dat het jou ook gaat helpen om steeds bewuster keuzes te maken vanuit jóuw rol & expertise. Jouw (persoonlijk) plan wordt werkelijkheid ~

Visueel, omdat je daarmee vooraf letterlijk een beeld krijgt van de inhoud van het boek, click even door om het boek aan te schaffen *~>

Visueel, omdat je achteraf letterlijk nog eens terug kan kijken/ iets op kan zoeken, je hebt namelijk een visuele samenvatting van de belangrijkste punten *~>

& omdat je eventueel je (nieuwe) inzichten kan delen met andere lezers + plannenmakers/ uitvoerders, dus omdat je nieuwe mensen ontmoeten en misschien wel samen nieuwe plannen kan smeden (waar ik hopelijk ook 🙂 van word)

Yeah! *~>

~ toekomstplannen/ scenario’s & (energie)transitieplannen

~ medezeggenschap & democratie, plannen & samenwerken

~ plannen presenteren & persoonlijke ontwikkeling

~ inspiratie uit de natuur

  • Ben je een auteur en wil je met een visual van jouw boek op mijn blog?

neem dan vrijblijvend contact op

penpapierplan@icloud.com

HΔME


David van Reybrouck; Tegen verkiezingen

~ medezeggenschap & democratie, plannen & samenwerken

Geef een reactie