PROJECT ontwikkeling planning

De oriëntatiefase lijkt nu echt wel voorbij op naar de volgende stap. Dus?

CONCEPTvorming:
Wat moet je met een goed idee?
Verder!
1.) Naast tijd vraagt het uitwerken van nieuwe concepten een andere aandacht dan de dingen van alledag. Jouw visie, jouw (toekomst)scenario, jouw plan. Dat is niet erg, dat is juist leuk. Pen Papier Plan heeft die aandacht, pakt pen en papier en maakt jouw goede ideeën visueel. We krijgen jouw concept scherp. Pen Papier Plan is een goede sparringspartner, voedt en neemt dingen uit handen waar nodig.

  PROJECTplanning:

Hoe verdwijnen jouw goede ideeën weer in de la? 

2.) Helaas het is niet anders, dat gebeurt. Het ligt zeker bijna nooit aan jouw idee. Er moet tijd en ruimte vrij gemaakt worden voor een nieuw project. En die tijd en ruimte komt er niet zomaar. Het helpt als je met het doen van jouw voorstel inzicht geeft in het proces dat nodig is om jouw doel te bereiken. Pen Papier Plan helpt jou met het visual maken hiervan. Pen Papier Plan heeft kennis van projectmanagement methoden Scrum, Agile, PRINCE2. Samen komen we tot een inspirerend verhaal dat mensen zien zitten. Jouw mindmap, Prezi of animatie kan direct overgenomen worden voor een eerste opzet en planning van jouw project.

PRODUCTlancering:
    “Wat moet ik híer nou weer mee?! Alsof ik niet genoeg te doen heb!”
3.) Je bent er zelf van overtuigd dat je een waardevol product aan het ontwikkelen bent. De oplevering hiervan vraagt opnieuw om een andere blik op jouw product. Als onduidelijk blijft hoe het werkt, hoe het in elkaar zit en welk doel jouw product dient, dan is er eigenlijk nog geen goede reden om jouw nieuwe product te gaan gebruiken. Pen Papier Plan helpt jou daarom om de potentiële gebruiker een goede reden te geven en jouw product tot een succes te maken. Samen maken we het visual in een mindmap, muurkrant, Prezi of animatie.

Zie eventueel ook
VISUALISATIE sessie
mindmap van jouw creatieve proces in tekeningen


> geïnteresseerd?

pakuwpen@xs4all.nl

HΔME