Storytelling

Bedrijf: Visuele Visie en Identiteit workshop

sessie,teambuidling,uitje


 

Bedrijven hebben een heldere visie en een mooi verhaal nodig, om zowel hun klanten als hun medewerkers te interesseren voor hun product of dienst. Gemotiveerde mensen zijn enthousiast en dragen bij tot een positieve identiteit van een bedrijf. Een gerichte focus zorgt dat de missies sneller volbracht worden door de juiste koers te varen. Maar het moet wel authentiek zijn, recht uit het hart anders werkt het niet.

Wij maken uw visie helder door uw woorden te visualiseren, analyseren en uit te werken naar een mooi helder en krachtig verhaal. Wij kijken wat de medewerkers toe te voegen hebben aan de missie van de leidinggevende en maken hierin verbinding.

Dit is een actieve en creatieve workshop waarin de medewerkers en de leidinggevenden samen hun ideeën en talenten kenbaar maken voor een nieuwe strategie d.m.v. visualisaties.

We beginnen met het helder krijgen van de missie van het bedrijf in beeld. Daarna brengen we in kaart wat de visie van het bedrijf is. Komt dit overeen met de identiteit van het bedrijf? En met de ideeën van de medewerkers? Zijn er verborgen talenten die nog niet zijn ingezet? We visualiseren de antwoorden en plaatsen die bij de visie. We analyseren het geheel. Met deze methode leer je kijken naar de huidige situatie met een nieuw perspectief. We leggen knelpunten bloot en zien nieuwe mogelijkheden.

Medewerkers vertellen enthousiast over het bedrijf als zij zich verbonden voelen met de visie en de identiteit van het bedrijf. Dat heeft een positief effect op de klanten. Met deze strategie zetten we een nieuwe koers naar innovatie en een betere werksfeer in. Door anders, in een andere setting aan de slag te gaan leer je elkaar beter op waarde schatten, je ontdekt nieuwe vaardigheden en talenten bij elkaar.

 

In het kort:

Het visualiseren van de visie van uw organisatie.

Verbinding maken met het identiteit van het bedrijf

Samenwerken aan duidelijke koers die leidt naar innovatie.

Het is praktisch, creatief, gezellig en ontspannen.

Deze dag verbindt en sluit af met een glimlach.

 

Dit alles doen we met duidelijk opdrachten. We maken gebruik van pennen, kleurtjes, papier, lijm, schaar, smartphone en een printer. Het resultaat is een heldere visualisatie met een duidelijk verhaal.

 

De duur van de workshop is afhankelijk van aantal deelnemers, hieronder is een richtlijn. De prijs is 100 euro ex BTW per persoon en inclusief koffie, thee en koekjes en alle teken en knutselmaterialen. Heeft u meer dan 15 mensen dan krijgt u groepskorting. De workshops kunnen gegeven worden in de studio van Keep the Moment (Wagenstraat 123L, max 25 mensen) of bij de opdrachtgever.

 

1 t/m 4 mensen, 2 uur.

5 t/m 8 mensen, 3 uur.

8 t/m 15 mensen, 2 x 3 uur.

15 t/m 20 mensen, 2 x 4 uur.

20 t/m 30 mensen 3 x 4 uur.

Barbara heeft meer dan 30 jaar ervaring met fotografie, film en animatie en geeft hier ook les in. Ze heeft veel kennis van beeldtaal en kan daar zeer gepassioneerd over vertellen. In 2012 heeft ze Keep the Moment (www.keepthemoment.nl) opgericht, een internationale fotografie school. Ze geniet ervan om verschillende culturen samen te brengen in groepsverband. Voor haar is beeld een ideale manier om te communiceren. Ze is erg bevlogen met haar leerlingen om hun eigen visuele handtekening te vinden. In 2020 heeft ze en stichting opgericht om met kunst projecten maatschappelijke thema’s te visualiseren. Hier voor heeft ze met Héloïse een tekening gemaakt om de visie visualiseren. Hier zijn ze zo enthousiast over dat zij dit nu aanbieden voor andere bedrijven.


> geïnteresseerd?
pakuwpen@xs4all.nl

HΔME