…en communiceer visueel over het transitieplan waaraan werkt
voor jezelf of op werk

DoItYourself

Je kunt je eigen ondernemingsplan, loopbaanplan, of (de voorgang van) het plan waaraan je werkt, binnen de organisatie, gemakkelijk visueel communiceren en presenteren. Top down & bottom up, want elke laag van de organisatie heeft een ander perspectief op het transitieplan. Hier zit verbeeldingskracht & leiderschap en dit levert letterlijk waardevolle inzichten op die positief kunnen bijdragen aan (de voortgang van) het plan.

~

met Pen Papier Plan


Vaak is er een projectbudget of iets dergelijks beschikbaar. Je kan een kernachtige visual voor bij jouw tekst in verslagen, rapporten, presentaties, emails met nieuws over de voortgang van het plan etc. laten maken door Pen Papier Plan. klik hier >
Er zijn ook kernachtige Pen Papier Plan visuals à max €5,=. kijk hieronder >

visueel het conceptplan ontwikkelen

Als je in de conceptfase van het plan zit, kan je aan je collega’s voorstellen om met één van de Pen Papier Plan downloadable posters en kernachtige visuals tot max een tientje te werken. Deze posters bieden letterlijk ruimte aan alle lagen binnen de organisatie voor input in woord & beeld op het conceptplan. Want elke laag van de organisatie heeft een ander perspectief op het transitieplan. Hier zit leiderschap en dit levert waardevolle inzichten op die positief kunnen bijdragen aan je plan: top down & bottom up. Je hangt ze aan de muur in de pantry, de kantine etc. plekken waar collega’s vaak samenkomen. Kijk voor verdieping & inspiratie ook even bij de Pen Papier Plan posters van relevante boeken. klik hier >
Er zijn ook Pen Papier Plan posters die je goed kan gebruiken tijdens de voortgang van het plan. Deze posters bieden letterlijk ruimte om info over de voortgang of wijzigingen bij te schrijven, visuals bij te plakken. Een letterlijk toekomstbeeld haalt het beoogde gezamenlijke doel als het ware naar het hier & nu. Je kunt je waarschijnlijk goed voorstellen dat dit het organisatieplan ten goede komt!
En er zijn ook Pen Papier Plan posters die je zelf kan gebruiken voor je loopbaan- of ondernemingsplan.


met Pen Papier Plan posters

Je vind tal van mooie plaatjes op het internet. Alle posters & kernachtige visuals hieronder kosten max een tientje. Het voordeel hiervan is dat ze toegespitst zijn op een aantal basisonderwerpen, die in veel transitieplannen voorkomen, organisatiebreed & breder. Met de posters heb je gelijk een een visueel plan aan de muur, dat voor jou en eventueel je collega’s, dagelijks zichtbaar is. Daarmee haal je het teokomstbeeld of doel van je plan naar het hier & nu. De poster biedt de mogelijkheid om visueel het conceptplan te ontwikkelen en te communiceren.

~

De overzichtsposters bestaan uit meerdere losse tekeningetjes, die je afzonderlijk kunt downloaden. Klik in het totaalbeeld en download. Je kun de overzichtsposters downloaden door op de rand te klikken en deze af te drukken op A3 met de printer op kantoor.
Als je groter wilt werken, dan kan dat ook, neem dan even contact op met Pen Papier Plan voor het laten maken van een print.
Merendeel van de visuals zijn zwart- wit en ze zijn sowieso uitgeknipt (PNG). In Word, Powerpoint, Canva etc. kun je deze uitgeknipte visuals heel eenvoudig over vrije kleurvormen van de desbetreffende programma’s zetten, passend bij de huisstijl en of, bij jouw authentieke stijl.

~

zie verder hieronder, kies, klik, betaal, ontvang & ga je gang ~>

Geef een reactie